Monday, August 08, 2011

Musical Monday: Aishiteru vs Soba Ni Iru Ne



VS



Punya men bida mo tiru lagu urang kan? Lepas tu jadi kegilaan lagi sini tu. First time saya dengar tu Aishiteru heran juga sa napa tu hook dia sama macam tu lagu Aoyama Thelma.

Kalau mo tiru pun jangan la bah berabis kasi sama kan. Bida setengah mati. Hahaha. Don't bullshit me with coincidence. Soba Ni Iru Ne lama sudah famous tu; like 5 years before the Aishiteru came out lagi. Pui pui pui pui! Plagiarism..

Anyway, this may not attract your attention much I guess, there's another news thats hot trending the facebook and twitter timeline. Those yang makan gaji are all rejoicing for the 'gift' news by the government kan. Syukur lah... But I sense the PRU13 is definitely around the corner.


3 comments:

Georgie Joseph said...

adidi.penciplakan terlampauuu.so nott original!well.tia pnah dengar pun nih lagu!hahaha!

Suis Rusak said...

Yesh... soba ni iru ne... fav song since years ago... bila dngr aishiteru mo panas telinga sa dngar...

chegu carol said...

Pasal sa tia berapa arif ni music thingy (i even wonder what hook is)...sa rasa mcm tida jg telampau sama...kalo ko tida mention, sa tida juga perasan if they bear any resemblance :) ...sa mula dingar ni bila budak darjah 1 sa balik2 nyanyi di class ni....