Tuesday, February 17, 2009

The A-word

Exclusivity of the Allah word to some religion?

I understand the difference of the general name and specific name. But other countries like Indonesia and Arab is not making any big hoo-haa about it.

Some may hate me for posting this but I gotta say what's in my head. Biggest culprit in this matter is our governing ruler now. Just that, I don't want to elaborate more.

Oh, btw, the RTM show on this matter which is airing now. Panels invited is very smart indeed but they didn't play it fair.

In short, it is twisted. Fcuking twisted. 

I stopped watching by the first 15 mins.

I can name my God, Bob Marley, Michael Jackson, Miley Cyrus, Britney Spears...for all I like as long as I know who what and how I follow my religion.

So, stop this-is-my-God's-name-and-you-cannot-use-it-act. Eee.. bikin panas. 

Crazy country that I have here. 

Sex scandals, lies, froggy jump, murder, bribe..it just doesn't stop anywhere.

5 comments:

Cath J said...

I pun malas betul heard abt that...what to do.. makan hati lorr..

Lett said...

Ah, peduli lah... kalau telampau prejudis sudah tuh sikap, mimang sampai bila tidak buli diubah.... kasi biar durang...

Lain kali kamu di sabah undi lagi tuh BN ah..... kamulah yg kasi menang durang tuh sana.

Nama Allah tuh bukan hak ekslusif sesiapa..... tiada dalam sejarah bahawa Allah itu secara khusus dipunyai atau digunakan oleh sesuatu kaum saja.

Ada orang yg cetek akal kata, penggunaan kata Allah dikalangan non-muslim, bulih mengelirukan. Mengelirukan apa? saya pun tidak tahu.... senang benar dikelirukan.... mcm dia tak kenal langsung apa tujuan dia beragama dan apa yg dia imani, sampai hanya dengan nama boleh keliru.

Ini adalah pendapat peribadi saya.... hanya ditujukan kepada orang yg menentang penggunaan kata nama Allah di kalangan non-muslim. Nonsense!!

Dazeree Joan said...

believe me the it's THE PEOPLE who are SOT SOT SOT SOT SOT. pandai2 ja pg twist the facts (name any religion) to suit their own selfish desires. then claim it "religion".

Carmelliny said...

daripada dorang sibuk2 pasal isu2 sensitif ni,bagus dorang fikir macamana mau kasi maju orang yg sana kampung..teda guna tu orang kampung pigi undi dorang kalo tidak bantu rakyat.sibuk pasal hal yang sensitif saja.

IsaiahEzra said...

ya, sa pun x stuju!! I'm soooo damn pissed off sampai lost for words to explain their stupidity.

sa pun x takut,ini ka konon KEBEBASAN BERAGAMA???

and the funny thing, pengacara yg babal boleh cakap; "Ini lah dakwah kita untuk org2 bukan Islam."

adui, dorang ingat kita ni babal butul sampai kena suruh convert ikut saja kan?

"kenapa baru sekarang mau tuntut perkataan Allah?" c babal cakap.

padahal, the main question is, "KENAPA BARU SEKARANG MAU HALANG PENGUNAAN?"

kita sudah guna perkataan tersebut beribu2 tahun lalu lagi dan dorang juga yg kasi lulus penerbitan bible.sedangkan dalam bible ada perkataan 'allah'.
knpa sekarang mau ban?

watever la kan, we have to be patience. TUHAN tau juga tu...